VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €40 voor België en (€6,50-) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / Wenskaarten /

Wenskaarten Thee DeLuxe

Wenskaarten Thee DeLuxe

Wenskaarten Thee DeLuxe! (+ enveloppe) Ben jij zo iemand die anderen wil verrassen met een leuke boodschap, een uniek geschenk en een kop warme thee?? Hier heb je het allemaal.. een uniek geschenk...

€ 6,20
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wenskaarten Thee DeLuxe! (+ enveloppe)
Ben jij zo iemand die anderen wil verrassen met een leuke boodschap, een uniek geschenk en een kop warme thee?? Hier heb je het allemaal.. een uniek geschenk, een boodschap en thee ;-).. Een wenskaart thee Deluxe..
Een geboorte? Een verjaardag?? Zeg het met thee.. De wenskaarten zijn ontstaan door een samenwerking tussen VeryTastea.com en  http://www.degelegenheid.be/. Deze unieke wenskaarten zijn leuk om te geven, te krijgen en te koesteren. Voor elke gelegenheid een kaartje.. De lasercut wenskaarten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: kraft papier (€5,50) of hout lasercut (€ 8,50) en daarmee gender-neutraal. De HOUTEN kaarten kunnen achteraf gebruikt worden als onderlegger voor uw kop warme thee. Maak uw keuze in het keuzemenu. Thee met een boodschap is een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

Elk theebuiltje kan worden gevuld met: Groene thee, Rooibos of Nana-munt.
Maak uw keuze in het keuzemenu. 
Voor al uw (thee)aankondigingen zoals geboorte, huwelijk, evenementen, uitnodigingen en labels op maat bieden wij oplossingen.. Vragen? Dan horen wij
 het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.