VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€5) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€6) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Onze webwinkel.verytastea.com is ontstaan uit een passie voor thee 'PUUR NATUUR'! Wij maken enkel gebruik van losse theebladeren en premium theeën.
Toevoegingen zoals 'Natuurlijke Aroma's' (zie blog) en andere additieven TOLEREREN wij NIET! Daardoor zijn onze Theeën uiterst geschikt voor het maken van Kombucha!!
Wij werken enkel samen met boeren uit kleine plantages, met zorg voor het milieu en de gezondheid. Daardoor is onze thee 'Gezond', één nadeel.. de opbrengst uit deze kleine plantages zijn beperkt, zodoende kunnen we het product niet blijven aanbieden... dus: OP = OP! 
We hebben bewust gekozen om geen mengelingen (blends) op te nemen in ons assortiment, maar we maken ze wel op bestelling.. 
Thee is zoals wijn... De streek, de grond, de temperatuur en het productieproces zorgen voor een grote verscheidenheid aan smaken en soorten.. Kom en geniet mee..Lagere verzendkosten voor België en Nederland bij een afhaalpunt in uw buurt. Klik hier voor de STORE LOCATER.
OPGEPAST!!! Kies je voor een afhaalpunt?? Vul bij 'AFWIJKEND AFLEVERADRES'* het adres in van uw afhaalpunt naar keuze!! *= dit veld kan je terugvinden bij afhandeling en betaling van je bestelling.
Mogelijkheid tot thuislevering met LAGE verzendkost vanaf €40 voor België en vanaf €45 voor Nederland!


Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies