VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €40 voor België en (€6,5) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / Wenskaarten /

Wenskaart Thee: Voor Ma-de-liefste

Wenskaart Thee: Voor Ma-de-liefste

Wenskaart Thee: Voor Ma-de-liefste Wil jij mama verrassen met een leuke boodschap en een kop warme thee?? Hier heb je beide, een wenskaart met thee en een leuke, grappige of ontroerende boodschap....

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wenskaart Thee: Voor Ma-de-liefste
Wil jij mama verrassen met een leuke boodschap en een kop warme thee?? Hier heb je beide, een wenskaart met thee en een leuke, grappige of ontroerende boodschap.. voor elke gelegenheid een eigen 'thee' wenskaart.
Een verjaardag? Een geboorte?? Zeg het met thee.. De thee wenskaarten zijn eigen ontwerpen, zowel de tekst, de tekening als de theebuiltjes.. Ze zijn allemaal ontworpen met aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Voor elke gelegenheid hebben we gepersonaliseerde kaart..
Elk theebuiltje kan worden gevuld met: Groene thee, Rooibos of Venkel en krijgt een eigen label. Maak uw keuze in de keuzemenu's hierboven. Zit uw gratis tekstlabels er niet tussen? Dan hebben wij bij elke wenskaart een EXTRA label ZONDER TEKST waardoor je de thee-boodschap zelf kan aanpassen.
Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.