VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / Wenskaarten /

Wenskaart Thee: Blad / Be-leaf-ed in us at first sight - gepersonaliseerd

Wenskaart Thee: Blad / Be-leaf-ed in us at first sight - gepersonaliseerd

Wenskaart Thee blad: Be-leaf-ed in us at first sight.. Ben jij iemand die anderen wil verrassen met een leuke boodschap en een kop warme thee?? Hier heb je beide, een wenskaart met thee en een leu...

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wenskaart Thee blad: Be-leaf-ed in us at first sight..
Ben jij iemand die anderen wil verrassen met een leuke boodschap en een kop warme thee?? Hier heb je beide, een wenskaart met thee en een leuke, grappige of ontroerende boodschap..  er zijn 'thee' wenskaarten voor elke gelegenheid'.
Een huwelijk? Een verjaardag?? Zeg het met thee.. De thee wenskaarten zijn eigen ontwerpen, zowel de tekst, de tekening als de theebuiltjes.. Ze zijn allemaal ontworpen met aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Voor elke gelegenheid hebben we gepersonaliseerde kaart..
Elk theebuiltje kan worden gevuld met: Groene thee, Rooibos of Venkel en krijgt een eigen label. Maak uw keuze in de keuzemenu's hierboven. Zit uw gratis tekstlabels er niet tussen? Bij elke kaart steekt een BLANCO LABEL zodat je uw thee-wenskaart kan voorzien van een eigen tekst/boodschap.
Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.