VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00


Mijn naam? Corry 
Mijn familienaam? Vandenbroeke 
Ik zag het levenslicht op 23 februari 1961 om 19u10 te Kortrijk en ben hiermee een kind van de wereld, maar lees gerust “een kind van de natuur”…
Het begint in mijn eigen tuin of in dat verre land… met die ene plant onder een hoge boom en/of open veld. Tussen de bergen en valleien… onder een warme zon of in een vochtig klimaat...
Maar wanneer ik een theezakje open… de geur… het uitzicht… dan begint voor mij “het genieten”, “het proeven”… Een moment van rust waarbij verschillende geuren en smaken mij meevoeren naar andere oorden… Een moment waarbij ik alle drukte en stress op de achtergrond plaats en tijd maak voor het hier en nu.
Mijn verhaal is een verhaal vol passie en respect, respect voor de natuur in al zijn vormen.
Als theesommelier en ervaren coach wens ik iedereen te besmetten met een (t)heerlijke microbe. Een microbe die de weldaden van thee en kruiden nooit meer uit het geheugen zal wissen. Het wordt een ontdekkingstocht van geuren en smaken, waarbij de lichamelijke impact een toegevoegde waarde is.
Het proeven van die ene thee zal nog maar een begin blijken te zijn van… Een tocht waarbij je nog veel meer zal zoeken, ontdekken en vinden. Je wordt als het ware een ontdekkingsreiziger in “the world of tea and herbs”. 
Vanuit deze passie begon ik in 2012 met een on-line tea-shop: Webwinkel.VeryTastea.com .
Ik koos voor de pure theesoorten 'de premium tea’s en 'de puur natuur kruiden', waar de smaken een geschenk zijn van de natuur en waar jaren vakmanschap een unieke meerwaarde heeft gecreëerd.
Laat me je begeleiden en meevoeren… ik heet je hartelijk welkom!
Uw theesommelier van dienst,
Corry VandenbroekeInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.