VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / Wenskaarten /

Wenskaart Thee: T-Shirt/ Ik barst van geluk - I'm bursting..

Wenskaart Thee: T-Shirt/ Ik barst van geluk - I'm bursting..

Wenskaart Thee T-shirt: Ik barst van geluk../I'm bursting with happiness.. Actie: 'opknapper' van 16 tot en met 22 februari! Korting van 1€ bij bestelling van een kaart met de tekst: Ik...

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wenskaart Thee T-shirt: Ik barst van geluk../I'm bursting with happiness..
Actie: 'opknapper' van 16 tot en met 22 februari! Korting van 1€ bij bestelling van een kaart met de tekst: Ik barst.. dat jij 'hier bent.. om me te helpen!' OF I'm bursting.. that you are my 'helper in need!' Bij afrekening geef je de code 'opknapper' in bij kortingbon! 

Ben jij iemand die je vriend, mama, papa, zoon, dochter..  wilt verrassen met een leuke boodschap en een kop warme thee? Dan heb je hier de beide, een wenskaart met thee en een leuke, grappige of ontroerende boodschap.. Voor elke gelegenheid een gepersonaliseerde 'thee' wenskaart.
Ik barst van geluk! Gewoon... omdat jij mijn... bent?? Zeg het met thee.. Onze thee wenskaarten zijn eigen ontwerpen, zowel de tekst, de tekening als de theebuiltjes met aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Voor elke gelegenheid hebben we een gepersonaliseerde kaart..
Elk theebuiltje kan worden gevuld met: Groene thee, Rooibos of Venkel en krijgt een eigen label (Opgepast.. duidt ook een keuzetaal aan!). Maak uw keuze in de keuzemenu's hierboven. 
Zit uw gratis tekstlabels er niet tussen? Bij elke kaart steekt een extra BLANCO LABEL zodat je deze kan voorzien van een eigen tekst/boodschap. 

Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.