VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / Wenskaarten /

Wenskaart Thee Ster: Deze ster hoeft niet te vallen voor je een wens doet.. Volg je dromen!

Wenskaart Thee Ster: Deze ster hoeft niet te vallen voor je een wens doet.. Volg je dromen!

Wenskaart Thee Ster: Deze ster hoeft niet te vallen voor je een wens doet.. Volg je dromen! Wil je een speciaal iemand steunen, verrassen? Met deze leuke boodschap en een kop warme thee geef jij mi...

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wenskaart Thee Ster: Deze ster hoeft niet te vallen voor je een wens doet.. Volg je dromen!
Wil je een speciaal iemand steunen, verrassen? Met deze leuke boodschap en een kop warme thee geef jij misschien wel dat noodzakelijke duwtje in de rug! Hier heb je de beide.. een wenskaart met een uniek theebuitje en een leuke, grappige of ontroerende boodschap.. Een verjaardag? Een bedankje? Of gewoon iemand laten weten hoe geweldig hij/zij is? Zeg het met thee.. De thee wenskaarten zijn eigen ontwerpen, zowel de tekst, de tekening als de theebuiltjes.. Ze zijn allemaal ontworpen met aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Voor elke gelegenheid hebben we gepersonaliseerde kaart..
Elk theebuiltje kan worden gevuld met: Groene thee, Rooibos of Venkel en krijgt een eigen label. Maak uw keuze in de keuzemenu's hierboven. Zit uw gratis tekstlabels er niet tussen? Bij elke wenskaart steekt een EXTRA label ZONDER TEKST waardoor je de thee-boodschap zelf kan aanpassen.
Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.