VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / Wenskaarten /

Wenskaart Thee: Hart/You never walk alone - gepersonaliseerd

Wenskaart Thee: Hart/You never walk alone - gepersonaliseerd

Wenskaart Thee hart: You never walk alone.. Wil jij iemand wilt steunen met een leuke boodschap en een kop warme thee.. dan heb je hier de beide, een wenskaart met thee en een leuke, grappige of o...

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wenskaart Thee hart: You never walk alone..
Wil jij iemand wilt steunen met een leuke boodschap en een kop warme thee.. dan heb je hier de beide, een wenskaart met thee en een leuke, grappige of ontroerende boodschap.. voor elke gelegenheid een eigen 'thee' wenskaart.
Ziekte.. tegenslag.. een moeilijk moment?? Zeg het met thee.. Deze thee wenskaart is een eigen ontwerp, zowel de tekst, de tekening als de theebuiltjes.. Ontworpen met aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Voor elke gelegenheid hebben we een gepersonaliseerde kaart.
Elk theebuiltje kan worden gevuld met: Groene thee, Rooibos of Venkel en krijgt een eigen label. Maak uw keuze in de keuzemenu's hierboven. 
Zit uw gratis tekstlabels er niet tussen? Bij elke kaart steekt een extra BLANCO LABEL zodat je deze kan voorzien van een eigen tekst/boodschap.

Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.