VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / Wenskaarten /

Wenskaart Thee Eend: Eendje uit de duizend - gepersonaliseerd

Wenskaart Thee Eend: Eendje uit de duizend - gepersonaliseerd

Wenskaart Thee Eend: Een(d)je uit de duizend.. Ben jij dat een(d)je uit de duizend?? Of wil je zo iemand verrassen? Dan hebben wij de leukste gepersonaliseerde wenskaart! Een wenskaart met een boo...

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wenskaart Thee Eend: Een(d)je uit de duizend..
Ben jij dat een(d)je uit de duizend?? Of wil je zo iemand verrassen? Dan hebben wij de leukste gepersonaliseerde wenskaart! Een wenskaart met een boodschap en uniek theebuiltje! Deze positieve boodschap zal de ontvanger niet onberoerd laten.. Een verjaardag? Een bedankje? Of gewoon iemand laten weten hoe geweldig hij/zij is? Zeg het met thee.. De thee wenskaarten zijn eigen ontwerpen, zowel de tekst, de tekening als het theebuiltje.. Ze zijn allemaal ontworpen met aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Voor elke gelegenheid hebben we een gepersonaliseerde kaart..
Elk theebuiltje kan worden gevuld met: Groene thee, Rooibos of Venkel en krijgt een eigen label. Maak uw keuze in de keuzemenu's hierboven. Zit uw gratis tekstlabels er niet tussen? Bij elke wenskaart steekt een EXTRA label ZONDER TEKST waardoor je de thee-boodschap zelf kan aanpassen.
Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.