Top
Vilten Kroontje
Nieuw
  • Vilten Kroontje
  • Vilten Kroontje
3,50

Vilten Kroontje

 

Onze Vilten kroontjes zijn leuke en kleurrijke attenties waarin een klein zakje met thee of kruiden kan worden gestoken. Met een aangepaste tekst of boodschap zijn ze 'het ideale geschenk' om te geven of te krijgen bij een geboorte, einde (school)jaar, moeder- of vaderdag, een verjaardag, valentijn, huwelijksverjaardag, opening, aankondiging, einde loopbaan.. . Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

De kroontjes zijn handgemaakt en is een natuurproduct bestaande uit wol. Door ze te vilten (een speciale manier van bewerken) krijgen ze de gewenste vorm. Door er achteraf een elastiek aan te naaien kunnen ze worden gebruikt om de jarige in de picture te zetten. 

Momenteel zijn onze kleuren (groen, wit, fuchsia en blauw) en is de voorraad beperkt! Vraag ernaar via het contactformulier
 

Wens je een GRATIS label? Zie bij gratis tekst label. Wens je een betalend label/logo? Klik hier: aanmaken label.

 

Opgepast: De kruiden/thee zijn NIET inbegrepen in deze prijs en moeten apart worden besteld. Het zakje bijbehorend bij het kroontje wordt gevuld met uw keuze thee/kruiden uit de webwinkel, de resterende hoeveelheid wordt U mee opgestuurd.

 

Vraag naar onze (B2B) prijzen voor grote hoeveelheden: Contactformulier.Verwachte levertijd: 5 werkdagenVoorraad: 20
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code