VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / (Ka)doosjes/zakjes /

Vilten Kroontje - gepersonaliseerd geschenk

Vilten Kroontje - gepersonaliseerd geschenk

Vilten Kroontje Onze Vilten kroontjes zijn leuke en kleurrijke attenties waarbij je een klein zakje met zelfgekozen thee of kruiden kan stoppen . Met een aangepaste tekst/logo of boodschap zijn ze...

€ 3,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Vilten Kroontje
Onze Vilten kroontjes zijn leuke en kleurrijke attenties waarbij je een klein zakje met zelfgekozen thee of kruiden kan stoppen . Met een aangepaste tekst/logo of boodschap zijn ze 'het ideale geschenk' om te geven of te krijgen bij een geboorte, einde (school)jaar, moeder- of vaderdag, een verjaardag, valentijn, huwelijksverjaardag, opening, aankondiging, of einde loopbaan.. . Thee met een gepersonaliseerde boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden.
De kroontjes zijn handgemaakt en is een natuurproduct bestaande uit wol. Door ze te vilten (een speciale manier van bewerken) krijgen ze de gewenste vorm. 
Momenteel zijn onze kleuren (groen, wit, fuchsia en blauw) en is de voorraad beperkt! Vraag ernaar via het contactformulier

Wens je een GRATIS label? Maak uw keuze in het menu hierboven. 
Wens je een betalend label/logo? Klik hier: aanmaken label.

 

 

Opgepast: De kruiden/thee zijn NIET inbegrepen in deze prijs en moeten apart worden besteld. Het zakje bijbehorend bij het kroontje wordt gevuld met uw keuze thee/kruiden uit de webwinkel, de resterende hoeveelheid wordt U mee opgestuurd.

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.