VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Theekannen /

Glazen theekannetje (0,38 Liter)

Glazen theekannetje met metalen spiraalfilter
Glazen theekannetje (0,38 Liter)

Glazen theekannetje Glazen theekannetje met een ingewerkt metalen spiraaltje die de theebladeren tegenhoudt bij het uitschenken van de infusie en kruiden. Ideaal voor gebruik van losse thee. Metale...

€ 21,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Glazen theekannetje
Glazen theekannetje met een ingewerkt metalen spiraaltje die de theebladeren tegenhoudt bij het uitschenken van de infusie en kruiden. Ideaal voor gebruik van losse thee. Metalen handvat.
Voor al wie wil genieten van het opengaan van de theeblaadjes tijdens het trekken. Aan de verkleuring van het water zie je de voor U perfect geïnfuseerde thee. Ook geschikt voor de bloemthee hier te koop in onze webwinkel. 
Dit glazen theekannetje is goed voor het zetten van iets meer dan 2 kopjes thee. Met onze Westerse mentaliteit zijn we niet gewoon om kleine theekannetjes te gebruiken. Toch heeft dit kannetje de ideale inhoud omdat de thee niet kan blijven staan in het water. Theeblaadjes die te lang onder water staan zijn dikwijls de oorzaak van bittere thee.

Inhoud: 0,38 Liter goed voor 2 kopjes thee van +/- 0,15 liter per kopje.
Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.