VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor thuislevering vanaf €35 voor België en (€6,-) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
(Ka)doosje STER

Doosje Ster: Een gepersonaliseerd (relatie)geschenk. Het (ka)doosje 'Ster' is een fijn en hartverwarmend kraftdoosje in de vorm van een Ster waar maximaal 5 unieke STER theebuiltjes in pass...

€ 3,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Doosje Ster: Een gepersonaliseerd (relatie)geschenk.
Het (ka)doosje 'Ster' is een fijn en hartverwarmend kraftdoosje in de vorm van een Ster waar maximaal 5 unieke STER theebuiltjes in passen. Met een aangepaste tekst of boodschap zijn ze 'het ideaal geschenk' om te geven bij de geboorte. 'Thee met een boodschap' is een gezond alternatief voor wie suikervrije attenties wilt vermijden. Maar ook als relatiegeschenk rond kerst en nieuwjaar worden ze héél erg gewardeerd. Met een gepersonaliseerde tekst of logo van uw bedrijf/zaak gaan uw klanten een fijn jaar tegemoet.
Door deze (Ka)doosjes zelf te versieren worden ze nog persoonlijker. Daarna kunnen ze worden gebruikt als tea-box, snoepdoosje, juwelendoosje enz..

Opgepast: De theebuiltjes en de kruiden/thee zijn NIET inbegrepen in dit kadoosje en moeten apart worden besteld.
Klik hier voor de 'kant en klaar' (ka)doosjes. Bekijk hier ons volledig assortiment theebuiltjes.
Bij aankoop SET (= kadoosje + 3 theezakjes) 1 GRATIS label.

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.