VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Diversen /

Steekmesje voor Pu-erh

Pu-erh steekmesje
Steekmesje voor Pu-erh

Een Pu-erh mesje helpt je de Pu-erhblaadjes los te wrikken zonder deze te beschadigen.

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Steekmesje voor Pu-erh
Handig steekmesje om Pu-erh blaadjes van een Pu-erh cake* los te wrikken.
Binnen de traditionele Chinese theecultuur een Pu-erh steekmesje onmisbaar. Het loswrikken van de theeblaadjes uit een Pu-erh cake is een kunst en moet met de grootste voorzichtigheid gebeuren. Hierbij is belangrijk dat de blaadjes één geheel blijven. Gebroken blaadjes zouden de infusie van de Pu-erh negatief beïnvloeden.
Pu-erh steekmesjes bestaan in alle vormen, maten en kleuren. Dit Pu-erh steekmesje is handgemaakt door de plaatselijke bevolking rond de stad Pu-erh.
*Ter info: Traditionele Pu-erh cake of de ONGEKOOKTE, ruwe SHENG Pu-erh bestaat uit grote, zongedroogde bladeren die in blokken of schijven worden geperst. Daarna worden ze gedurende 5 jaar in speciale kamers gestopt om verder te rijpen (fermenteren**). 
**Gefermenteerde thee is een thee die ,afgesloten van de zuurstof, een andere smaak krijgt door de aanwezige bacteriën, gisten en schimmels. Deze organismen ontstaan door warme temperaturen en een hoge vochtigheidsgraad. Denk hierbij aan het prodcutieproces van
bier..

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.