VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
SNOR doosje

SNOR (Ka)doosje: een leuk doosje voor een leuke boodschap! 'Snor' is een lief en klein (Ka)doosje in de vorm van een.. ja, wat dacht je.. een 'Snor'! Het doosje kan gevuld worden m...

€ 2,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

SNOR (Ka)doosje: een leuk doosje voor een leuke boodschap!
'Snor' is een lief en klein (Ka)doosje in de vorm van een.. ja, wat dacht je.. een 'Snor'! Het doosje kan gevuld worden met 3 leuke en unieke theebuiltjes in de vorm van een snor/moustache. Met een aangepaste tekst of boodschap zijn ze ideaal om te geven ter attentie van een jarige papa of als geschenk op vaderdag? Of misschien wil je de familie verrassen met de boodschap van jullie prille zwangerschap? Of aankondigen dat het een jongen wordt? Alles kan! De (ka)doosjes zijn altijd fijn en hartverwarmend om te geven of te krijgen.
Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 
Je kan de (Ka)doosjes 'Snor' ook zelf versieren met parels, gedroogde bloemen, bladeren of takjes.. waardoor ze nog iets persoonlijker worden. Daarna kunnen ze worden gebruikt als tea-box, snoepdoosje, juwelendoosje enz.. Wens je een volledig kant en klaar thee-doosje (met 3-5 theebuiltjes en volledig afgewerkt)?? Klik dan hier! 

Bekijk hier al onze  theebuiltjes of kant en klare theebuiltjes.

Opgepast: De theebuiltjes en de kruiden/thee zijn NIET inbegrepen in dit kadoosje en moeten apart worden besteld.
Klik hier voor de 'kant en klaar' (ka)doosjes. 
Bij aankoop SET (= kadoosje + 3 theezakjes) 1 GRATIS label.


Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.