VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Diversen / Pu-erh Steekmesje
Pu-erh mesje Pu-erh mesje
Pu-erh mesje Pu-erh mesje
Pu-erh Steekmesje
Een Pu-erh mesje helpt je de Pu-erhblaadjes los te wrikken zonder deze te beschadigen.
€ 7,30
€ 5,84
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Pu-erh steekmesje
Een handig Pu-erh steekmesje voor het loswrikken van blaadjes in een Pu-erh cake*.
Binnen de traditionele Chinese theecultuur is een Pu-erh steekmesje onmisbaar. Het loswrikken van de theeblaadjes uit een Pu-erh cake is een kunst en moet met de grootste voorzichtigheid gebeuren. Hierbij is het belangrijk dat de blaadjes één geheel blijven. Gebroken blaadjes zouden de infusie van de Pu-erh negatief beïnvloeden.
Pu-erh steekmesjes bestaan in alle vormen, maten en kleuren. Dit Pu-erh steekmesje is gemaakt uit 2 verschillende duurzame materialen: Walnotenhout (donker) en Beukenhout (bleek). Maak uw keuze in het keuzemenu. 
*Ter info: Traditionele Pu-erh cake of de ONGEKOOKTE, ruwe SHENG Pu-erh bestaat uit grote, zongedroogde bladeren die in blokken of schijven worden geperst. Daarna worden ze gedurende 5 jaar in speciale kamers gestopt om verder te rijpen (fermenteren**). 
**Gefermenteerde thee is een thee die ,afgesloten van de zuurstof, een andere smaak krijgt door de aanwezige bacteriën, gisten en schimmels. Deze organismen ontstaan door warme temperaturen en een hoge vochtigheidsgraad. Denk hierbij aan het prodcutieproces van
bier..

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies