VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / (Ka)doosjes/zakjes / Plantaardige zelfklevende zakjes
plantaardige plastiekjes
Plantaardige zelfklevende zakjes
Plantaardige zelfklevende zakjes/stuk Maak je je al eens zorgen over het milieu, onze voeding of onze planeet? Dan hebben wij alvast de oplossing.. Geef uw klanten, kraambezoek en...
€ 0,21
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Plantaardige zelfklevende zakjes/stuk
Maak je je al eens zorgen over het milieu, onze voeding of onze planeet? Dan hebben wij alvast de oplossing.. Geef uw klanten, kraambezoek en mensen die U dierbaar zijn een geschenk en draag zorg voor onze planeet.. Verpak uw theebuiltjes, snoepjes, koekjes e.d. in een plantaardig zelfklevend zakje. Deze plantaardige zelfklevende zakjes zijn ideaal voor milieubewuste consumenten/ouders die de handgemaakte theebuiltjes en andere items individueel wensen te verpakken. Met deze plantaardige keuze kunnen plastiekdeeltjes NIET worden opgenomen door onze theebuiltjes.
Binnen ons gamma van plantaardige zelfklevende zakjes hebben we twee verschillende maten: een afmeting van 8,3 x 10,5 cm en een afmeting van 6,5 x 6,5 cm ideaal om zowel grote als kleine theebuiltjes in te stoppen. Elk zakje is voorzien van een handige zelfklevende strip waardoor uw geschenkje gemakkelijk kan worden afgesloten. Maak uw keuze in het menu bovenaan. De grootste zakjes kunnen voorzien worden van maximaal 3 theebuiltjes. 
NOOT: De afmeting van uw theebuiltjes worden aangepast aan de afmeting van de gekozen zakjes. Indien dit niet mogelijk is (omdat U bijvoorbeeld koos voor een 'Nijlpaard' gevuld met rooibos verpakt in een klein zakje ;-) dan contacteren wij U. 

Wens je de zakjes graag 'OP PROEF' (max 10)?? Dan sturen wij U die graag door aan het standaardtarief van B-post (€0,87) voor België en (€1,30) voor Nederland. OPGEPAST: Laat dit ons weten voor je uw bestelling plaatst!!!!

Meer info nodig? Grotere hoeveelheden nodig?? Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies