Top
Plantaardige zelfklevende zakjes / stuk
Nieuw
  • Plantaardige zelfklevende zakjes / stuk
0,21

Plantaardige zelfklevende zakjes/stuk


Maak jij je al eens zorgen over het milieu, onze voeding of onze planeet? Dan hebben wij alvast de oplossing.. Verras uw klanten of kraambezoek en verpak uw theebuiltjes (snoepjes, koekjes e.d.) in een plantaardig cadeauzakje. Deze plantaardige zelfklevende zakjes zijn ideaal voor milieubewuste consumenten/ouders die de handgemaakte theebuiltjes individueel wensen te verpakken. Met deze plantaardige keuze kunnen plastiekdeeltjes NIET worden opgenomen door de theebuiltjes.

Binnen ons gamma van plantaardige zelfklevende zakjes hebben we twee verschillende maten: een afmeting van 8,3 x 10,5 cm en een afmeting van 6,5 x 6,5 cm ideaal om zowel grote als kleine theebuiltjes in te stoppen. Elk zakje is voorzien van een handige zelfklevende strip waardoor uw geschenkje gemakkelijk kan worden afgesloten. Maak uw keuze in het menu bovenaan. De grootste zakjes kunnen voorzien worden van maximaal 3 theebuiltjes. 
NOOT: De afmeting van uw theebuiltjes worden aangepast aan de afmeting van de gekozen zakjes. Indien dit niet mogelijk is (omdat U bij voorbeeld koos voor een 'Nijlpaard' gevuld met munt verpakt in een klein zakje ;-) dan contacteren wij U. 

Meer van deze zakjes nodig? Vraag hier naar onze B2B prijzen (vanaf 100 stuks).

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code