VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kruiden / Alle kruiden /

Papaver/Klaproos (kroonblad) 50gr.

Papaver/klaproos
Papaver/Klaproos (kroonblad) 50gr.

Papaver/Klaproos (kroonblad) Officinalis - Kruidenthee Papaver of klaproos (kroonblad) is afkomstig van de Papaveris Rhoeados en niet van de gevaarlijke papaver Somniferum die beter bekend is onder...

€ 13,08
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Papaver/Klaproos (kroonblad) Officinalis - Kruidenthee
Papaver of klaproos (kroonblad) is afkomstig van de Papaveris Rhoeados en niet van de gevaarlijke papaver Somniferum die beter bekend is onder de naam 'slaapbol'. Toch bezit hij dezelfde trekjes als de slaapbol, maar dan met een veel mildere werking. Hij werkt verzachtend op de luchtwegen en is hierdoor hoestbedarend. Hij is licht slaapverwekkend en hiermee een uitstekend middel voor ouderen en kinderen met een onrustige slaap.

Bereiding : Voor 1 liter water : Neem 10gr van uw smaakmaker (Hibiscus - Munt - Kamille - Linde - Verbena - Lapacho - Citroenmelisse - Oranjebloesem - Lavendel - Rooibos) en een kleinere hoeveelheid (3 gram) van papaver.
Goed te combineren in kleinere hoeveelheden met lavendel - Meidoorn - Haver - passieflora - Linde - 3-kleurig Viooltje - Echte Kamille. 
Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt. 
Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C- 5 à 10 minuten trekken. Wordt éénmalig geïnfuseerd.
Heb je uw kruid hier niet gevonden? Vraag er naar via dit contactformulier.


Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.