Top
Papaver (kroonblad) 50gr. Officinalis
Nieuw
  • Papaver (kroonblad) 50gr. Officinalis
13,08
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 20

Papaver (kroonblad) Officinalis - Kruidenthee


Papaver of klaproos (kroonblad) is afkomstig van de Papaveris Rhoeados en niet van de gevaarlijke papaver Somniferum beter bekend als de slaapbol. Toch bezit hij dezelfde trekjes als de slaapbol en maar dan met een mildere werking. Hij werkt verzachtend op de luchtwegen en hierdoor hoestbedarend. Hij is licht slaapverwekkend en hiermee een uitstekend middel voor ouderen en kinderen bij een onrustige slaap.


Bereiding : Voor 1 liter water : Neem 10gr van uw smaakmaker (Hibiscus - Munt - Kamille - Linde - Verbena - Lapacho - Citroenmelisse - Oranjebloesem - Lavendel - Rooibos) en een kleinere hoeveelheid (3 gram) van papaver.

Goed te combineren in kleinere hoeveelheden met lavendel - Meidoorn - Haver - passieflora - Linde en Echte Kamille. Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt. 

Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C- 5 à 10 minuten trekken. Wordt éénmalig geïnfuseerd.

Hebt u uw kruid hier niet gevonden? Vraag er naar via dit contactformulier. Vraag hier naar onze B2B-prijzen!

Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over