Top
Oranjebloesem (40gr.) Officinalis
  • Oranje bloesem
4,80

Oranjebloesem


Oranjebloesem is afkomstig van de bloesems van de oranje-appelboom. Wanneer de bloesems zijn uitgebloeid volgt een vrucht die iets kleiner is dan deze van de gekende zoete sinaasappelboom. Het vruchtvlees is NIET eetbaar.
Oranjebloesem is een rustgevend en licht slaapverwekkende thee, hij kan worden ingezet bij slapeloosheid en depressie maar ook bij bloedarmoede en hartkloppingen.

Bereiding: Voor 1 liter water: Oranjebloesem is een smaakmaker. Neem volgens eigen smaakbehoefte en combineer eventueel met andere smaakmakers.

Goed te combineren in kleinere hoeveelheden met Passiebloem - Linde - Echte Kamille - Lavendel - Citroenmelisse - Verbena - Rooibos. Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt. 

Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C - laat 5 à 10 minuten trekken. Wordt éénmalig geïnfuseerd.

Hebt u uw kruid hier niet gevonden? Vraag er naar via dit contactformulier.
Vraag naar onze B2B-prijzen!

Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Al onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten