Top
Ogentroost (50gr.) Officinalis
Nieuw
  • Ogentroost (50gr.) Officinalis
3,10
Verwachte levertijd: 2 dagVoorraad: 18

Ogentroost Officinalis - Kruidenthee


Ogentroost werd vanouds al gebruikt om het zicht te verbeteren en te versterken. Ondertussen is het medisch bewezen dat ogentroost zowel bij oraal (via de mond) als uitwendig (kompressen) gebruik goed werkt bij een oogbindvliesontsteking. Of het nu afkomstig is van een virale infectie of een allergische reactie.. het helpt om de roodheid, tranenvloed, zwelling van de oogleden met eventueel ettering te bestrijden. Zelfs bij pasgeborenen (kompressen) werkt het op een natuurlijke en gezonde manier. 


Bereiding: Voor 1 liter water: Neem is een smaakmaker (Hibiscus, Linde..). Neem volgens eigen smaakbehoefte en combineer eventueel met andere smaakmakers.

Goed te combineren in kleinere hoeveelheden met Tijm - Vlierbloesem - St-janskruid - Lavendel - Pepermunt - Heermoes. Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt.

Gebruik zacht water ( = restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C - laat 5 à 10 minuten trekken. Wordt éénmalig geïnfuseerd.

Hebt u uw kruid hier niet gevonden? Vraag er naar 
via dit contactformulier. Vraag hier naar onze B2B-prijzen!

Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over