VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€5) voor THUISLEVERING vanaf €39 voor België EN (€6) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kruiden / Botten/bewegen /

Moringa (50gr.)

Moringa
Moringa (50gr.)

Moringa - Kruidenthee  De Moringa Oleifera is een boom, ook wel ‘wonderboom’ genoemd, die vooral voorkomt in tropische en subtropische gebieden met een steppeklimaat. Deze wonderboom dankt zijn naa...

€ 4,85
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Moringa - Kruidenthee 
De Moringa Oleifera is een boom, ook wel ‘wonderboom’ genoemd, die vooral voorkomt in tropische en subtropische gebieden met een steppeklimaat. Deze wonderboom dankt zijn naam aan de vele voedingsstoffen en medicinale eigenschappen die zowel aanwezig zijn in de bladeren, bloemen, zaden als wortels.
Bij de Indiase gezondheidsleer wordt Moringa ingezet bij meer dan 300 kwaaltjes gaande van reguleren van de suikerspiegel - leveren van energie - stimuleren van metabolisme (= verminderen van vet) - het gezond houden van tanden, huid, haar en nagels tot het verbeteren van een goede geestelijk balans. Hij ontspant en helpt daarmee voor een goede nachtrust. Hij bevordert en verbetert de kwaliteit van de melkproductie bij de borstvoedende vrouwen en werkt sterk schimmeldodend.

Bereiding: Voor 1 liter water: 10gr. Moringa thee is één van de weinige kruiden die je zonder toevoeging van andere kruiden kunt laten trekken. Niet alleen omwille van de smaak. Maar ook omdat hij zoveel aminozuren (18 van de 20 die ons lichaam nodig heeft) - mineralen - vitaminen en spore-elementen bevat, waardoor hij compleet en veelzijdig werkt. Moringa bevat ontzettend veel heilzame inhoudsstoffen waardoor aanvullen met andere kruiden niet nodig is.. De smaak is te vergelijken met Linde (sommigen zeggen: groene thee) maar dan frisser en voller.
Meer lezen? http://www.verytastea.com/moringa-het-kleine-wonder-van-de-natuur
Hij kan goed gecombineerd worden met andere kruiden (hibiscus, bessen-mix) maar dan in kleinere hoeveelheden. 
Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van Moringa versterkt worden.
Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C - laat 5 à 10 minuten trekken. Kan meerdere keren worden geïnfuseerd (3 à 4 maal).

Heb je uw kruid hier niet gevonden? Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! 
Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.


Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Pharmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts. 

Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.