Top
Moringa (50gr.)
  • Moringa (50gr.)
3,40

Moringa - Kruidenthee


De Moringa Oleifera is een boom, ook wel ‘wonderboom’ genoemd, die vooral voorkomt in tropische en subtropische gebieden met een steppeklimaat. 


Deze wonderboom dankt zijn naam aan de vele voedingsstoffen en medicinale eigenschappen die zowel aanwezig zijn in de bladeren, bloemen, zaden als wortels.

Bij de Indiase gezondheidsleer wordt Moringa ingezet bij meer dan 300 kwaaltjes gaande van reguleren van de suikerspiegel - leveren van energie - stimuleren van metabolisme (= verminderen van vet) - het gezond houden van tanden, huid, haar en nagels tot het verbeteren van een goede geestelijk balans. Hij ontspant en helpt daarmee voor een goede nachtrust. Hij bevordert en verbetert de kwaliteit van de melkproductie bij de borstvoedende vrouwen en werkt sterk schimmeldodend.


Bereiding: Voor 1 liter water: 10gr.


Moringa thee is een van de weinige kruiden die je zonder toevoeging van andere kruiden kunt laten trekken. Niet alleen omwille van de smaak maar ook omdat hij al zoveel aminozuren (18 van de 22 die ons lichaam nodig heeft) - mineralen - vitaminen en spore-elementen bevat waardoor hij zo compleet en veelzijdig werkt en dus niet meer moet worden aangevult met andere heilzame stoffen/kruiden. De smaak is te vergelijken met Linde maar dan frisser en voller.

Meer lezen? http://www.verytastea.com/moringa-het-kleine-wonder-van-de-natuur

 

Hij kan goed gecombineerd worden met alle andere kruiden maar dan in kleinere hoeveelheden. Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt. 


Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C - laat 5 à 10 minuten trekken. Kan meerdere keren worden geïnfuseerd (3 à 4 maal).

Hebt u uw kruid hier niet gevonden? Vraag er naar via dit contactformulier. Vraag hier naar onze B2B-prijzen!

Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Pharmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over