VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Theekoppen / Matchabowl (150ml) - Lokaal en handgemaakt! (Laatste Stuks)
Matchabowls Matchabowl lavendel Matchabowl groen Matchabowl wit matchabowl lavendel matchabowl groen matchabowl wit
Matchabowls Matchabowl lavendel Matchabowl groen Matchabowl wit matchabowl lavendel matchabowl groen matchabowl wit
Matchabowl (150ml) - Lokaal en handgemaakt! (Laatste Stuks)
Matchabowl (150ml) - Lokaal en handgemaakt. OPGEPAST: Laatste 4 stuks (2 wit - 2 groen). Deze matchabowl, ook Chawan genoemd, wordt vooral gebruikt voor het drinken van...
€ 24,50
€ 20,83
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Matchabowl (150ml) - Lokaal en handgemaakt. OPGEPAST: Laatste 4 stuks (2 wit - 2 groen).
Deze matchabowl, ook Chawan genoemd, wordt vooral gebruikt voor het drinken van matchathee. De Chawan is samen met het bamboeschepje (Chashaku) en de bamboeklopper (Chasen) het belangrijkste voorwerp binnen een Boeddhistische theeceremonie. Voor een traditionele Boeddhistische theecermonie is het wenselijk dat een Matchabowl HANDgemaakt is en vervaardigd uit een duurzame en hoogwaardige klei.
Dit is zeker het geval voor deze Matchabowls gemaakt door kleihuisje.. . Elke Matchabowl is uniek zowel in vorm als in afwerking.. daar ze handgemaakt zijn, zijn er kleine oneffenheden en kleurverschillen! De matchabowls zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Groen en Wit: inhoud 150ml en 10cm diameter. Van elk kleur zijn er 2 voorradig. 
Katia Paulyn creatieve kracht en bezieler achter kleihuisje.be (Lovendegem) geeft, naast het in opdracht creëren, ook allerhande workshops in steengoed, aardewerk en porselein. Kleihuisje is een atelier dat voor iedereen toegankelijk is. Voorkennis van klei, porselein of keramiek is niet nodig. Het is een plek waar je plezier vindt in het zelf leren creëren – waar je andere mensen leert kennen of waar je met vriend(inn)en samen komt om creatief bezig te zijn. Werken met klei maakt je rustig.. . 

OPGEPAST: De getoonde foto's zijn voorbeelden en kunnen afwijken van de werkelijke kleur! 

Wie het opkloppen van matcha onder de knie wil krijgen moet veel oefenen.
Dit kan je met behulp van filmpjes op You-tube. Bekijk hier alvast ééntje: https://youtu.be/lUfnS4IFS0k Veel succes! 
Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies