VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thee / Thee uit Japan /

Matcha Izumi Beginners (30gr.)

Matcha voor beginners
Matcha Izumi Beginners (30gr.)

Matcha Izumi voor beginners - Groene Poederthee - Japan Matcha Izumi voor beginners is een Japanse fijngemalen poederthee afkomstig van het theeblad van de Camellia Sinensis. Door zijn medicinale e...

€ 21,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Matcha Izumi voor beginners - Groene Poederthee - Japan
Matcha Izumi voor beginners is een Japanse fijngemalen poederthee afkomstig van het theeblad van de Camellia Sinensis. Door zijn medicinale en rustgevende eigenschappen wordt hij zeer gewaardeerd bij de Zen-boedisten en studenten. 
Maar hij kan ook worden ingezet bij ontstekingen, bloedarmoede, overgewicht, spijsverteringsstoornissen en te hoge cholesterol. Verder stimuleert hij het immuunsysteem en helpt hij het lichaam te ondersteunen bij bepaalde vormen van straling. 
Door het afdekken van de plant vier weken voor de oogst maakt de theeplant veel aminozuren en chlorofyl aan. Deze zorgen voor een diep ontspannen mentale helderheid en betere leerprestaties.

Matcha Izumi is een ideale matcha voor de in wording zijnde tea-lover die voor het eerst kennis wilt maken met Matcha voor men de verfijndere soorten aankoopt. Izumi smaakt iets krachtiger en bitterder, maar is ook een geschikte thee voor in de keuken*.
Gemengd met (soja)melk smaakt hij een stuk minder bitter. De naam Izumi betekent 'fontein'. Wie met deze thee begint zal spoedig het hele gamma willen ontdekken.

*Daar hij net iets te duur is om in grote hoeveelheden te verwerken hou je hem best als genotsdrank. Wens je grotere hoeveelheden om te verwerken in brood, gebak, pannenkoeken? Gebruik dan de goedkopere Matcha Cooking.
Meer lezen? http://www.verytastea.com/cafeine-theine-en-toch-goed-slapen.
Bereiding: 2 bamboeschepjes per kopje. Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water), warm op tot 60°C.

Eénmalig gebruik. 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.