Top
Matcha Ten (30gr.)
  • Matcha Ten (30gr.)
46,00

Matcha Ten - Groene Poederthee - Japan


Matcha Ten is een Japanse fijngemalen poederthee afkomstig van het theeblad van de Camellia Sinensis. Matca Ten is voor de meer ervaren Matcha drinker. Door zijn medicinale en rustgevende eigenschappen wordt hij zeer gewaardeerd bij de Zen-boeddhisten en studenten.

Door het afdekken van de plant vier weken voor de oogst maakt de theeplant veel aminozuren en chlorofyl aan. Deze zorgen voor een diep ontspannen mentale helderheid en betere leerprestaties. 

Maar hij kan ook worden ingezet bij ontstekingen, bloedarmoede, overgewicht, spijsverteringsstoornissen en te hoge cholesterol. Verder stimuleert hij het immuunsysteem en helpt hij het lichaam te ondersteunen bij bepaalde vormen van straling.

Matcha Ten is een biologische uitzonderlijke hoogwaardige thee en wordt door kenners enorm gesmaakt. Hij bezit een fris, zachte en zoet fruitige afdronk. De smaak van Matcha wordt zoals bij alle andere theeën bepaalt door de ligging, temperatuur, vochtigheid en soort pluk (vroege of late pluk) en bepaalt daarmee ook de prijs.

Meer lezen? Klik hier: http://www.verytastea.com/cafeine-theine-en-toch-goed-slapen 

OPGEPAST: Dit product kan enkel op bestelling. Bestellen kan via deze link: http://www.verytastea.com/contact


Bereiding: 2 bamboeschepjes per kopje. Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 60°C.

Vraag hier naar onze B2B-prijzen!Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over