Top
Matcha Izumi Beginners (30gr.)
  • Matcha Izumi Beginners (30gr.)
21,00

Matcha Izumi voor beginners - Groene Poederthee - Japan


Matcha Izumi voor beginners is een Japanse fijngemalen poederthee afkomstig van het theeblad van de Camellia Sinensis. Door zijn medicinale en rustgevende eigenschappen wordt hij zeer gewaardeerd bij de Zen-boedisten en studenten. 


Door het afdekken van de plant vier weken voor de oogst maakt de theeplant veel aminozuren en chlorofyl aan. Deze zorgen voor een diep ontspannen mentale helderheid en betere leerprestaties.

Maar hij kan ook worden ingezet bij ontstekingen, bloedarmoede, overgewicht, spijsverteringsstoornissen en te hoge cholesterol. Verder stimuleert hij het immuunsysteem en helpt hij het lichaam te ondersteunen bij bepaalde vormen van straling.

Matcha Izumi is een ideale matcha voor de in wording zijnde tea-lover die voor het eerst kennis wilt maken met Matcha voor men de verfijndere soorten aankoopt. Izumi smaakt iets krachtiger en bitterder, maar is ook een geschikte thee voor in de keuken*.

Gemengd met melk of soja-melk smaakt hij een stuk minder bitter. De naam Izumi betekent 'fontein'. Wie met deze thee begint zal spoedig het hele gamma willen ontdekken.



*Daar hij net iets te duur is om in grote hoeveelheden te verwerken, kan hij best gebruikt worden als afwerking bij gebak of gerecht. Wens je grotere hoeveelheden voor het verwerken in uw brood, gebak, pannenkoeken? Gebruik dan de goedkopere Matcha Cooking.

Meer lezen? http://www.verytastea.com/cafeine-theine-en-toch-goed-slapen.

Bereiding: 2 bamboeschepjes per kopje. Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water), warm op tot 60°C.
Eénmalig gebruik. Vraag hier naar onze B2B-prijzen!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over