Top
Matcha Horai (30gr.)
  • Matcha Horai (30gr.)
37,00

Matcha Horai - Groene Poederthee - Japan


Matcha Horai is een Japanse fijngemalen poederthee afkomstig van het theeblad van de Camellia Sinensis. Door zijn medicinale en rustgevende eigenschappen wordt hij zeer gewaardeerd bij de Zen-boeddhisten en studenten.


Door het afdekken van de plant vier weken voor de oogst maakt de theeplant veel aminozuren en chlorofyl aan. Deze zorgen voor een diep ontspannen mentale helderheid en betere leerprestaties. Maar hij kan ook worden ingezet bij ontstekingen, bloedarmoede, overgewicht, spijsverteringsstoornissen en te hoge cholesterol. Verder stimuleert hij het immuunsysteem en helpt hij het lichaam te ondersteunen bij bepaalde vormen van straling.


Matcha Horai is de trots van de biologische theeboeren. Het is een zeldzaam hoogwaardige Matcha thee van super kwaliteit. Hij is mild, zoet, zeer licht verteerbaar met een smaragdgroene stralende kleur. De naam Horai is een oude naam van de Japanse eilandenketen, de trots van Japan. Matcha Horai is de ideale thee voor ontspannen en rustige uurtjes. 


Meer lezen? http://www.verytastea.com/cafeine-theine-en-toch-goed-slapen

OPGEPAST: Dit product kan enkel op bestelling. Bestellen kan via dit contactformulier.

Bereiding: 2 bamboeschepjes per kopje. Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water), warm op tot 60°C.

Eénnmalige infusie. Vraag hier naar onze B2B-prijzen!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code