VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €40 voor België en (€6,5) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thee / Thee uit Japan /

Matcha for Cooking (100gr.)

Matcha for cooking
Matcha for Cooking (100gr.)

Matcha for Cooking - Groene Poederthee - Japan Matcha for Cooking is 'de thee' voor kookdoeleinden. Voor allen die 'dat ietsje meer' willen toevoegen aan hun cup-cakes, gebak, blend...

€ 28,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Matcha for Cooking - Groene Poederthee - Japan
Matcha for Cooking is 'de thee' voor kookdoeleinden. Voor allen die 'dat ietsje meer' willen toevoegen aan hun cup-cakes, gebak, blends en gerechten. Matcha is een Japanse fijngemalen poederthee afkomstig van het theeblad van de Camellia Sinensis.
Door zijn medicinale en rustgevende eigenschappen wordt hij zeer gewaardeerd bij de Zen-boeddhisten en studenten. Door het afdekken van de plantage vier weken voor de oogst maken de theebladeren veel aminozuren en chlorofyl aan. Deze zorgen voor een diep ontspannen mentale helderheid en betere leerprestaties. 
Matcha kan ook worden ingezet bij bloedarmoede, ontstekingen, overgewicht, spijsverteringsstoornissen en te hoge cholesterol. Verder stimuleert hij het immuunsysteem en helpt het lichaam ondersteunen bij bepaalde vormen van straling.

Recepten met Matcha for Cooking? http://www.verytastea.com/thee-recepten-voor-thee-fanaten

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.