VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gepersonaliseerde theebuiltjes / (Ka)doosjes/zakjes /

KANT & KLAAR Thee doosjes

KANT & KLAAR Thee doosjes

Thee (Ka)doosjes: Kleine inhoud, een groot gebaar. De kant en klaar thee (ka)doosjes zijn fijne en hartverwarmende doosjes in verschillende vormen (ster, hart, bloem, kerstboom, snor, vierkant, ro...

€ 9,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Thee (Ka)doosjes: Kleine inhoud, een groot gebaar.
De kant en klaar thee (ka)doosjes zijn fijne en hartverwarmende doosjes in verschillende vormen (ster, hart, bloem, kerstboom, snor, vierkant, rond). De (ka)doosjes zijn volledig afgewerkt en bevatten 3 tot 5 theebuiltjes elk met een passend label. Ze liggen op een (kleurig) zijdepapiertje en zijn afgewerkt met een passend lint, pluim of koord met natuurelement. De tekst van de labels (4) passen volledig in het gewenste thema: een geboorte, kerst, einde (school)jaar, moeder- of vaderdag, verjaardag, valentijn, huwelijksverjaardag... Hierbij is de tekst van de labels standaard en kunnen ze niet met een eigen tekst worden aangepast.
OPGEPAST: Kies je voor 4 blanco labels.. dan kunnen de doosjes niet worden afgwerkt, maar ontvang je wel al het nodige om ze af te werken.
Een voorbeeld van een doosje thema 'geboorte': Label 1 (op het doosje) VOOR..  Label 2: Voor een wolk.. - Label 3: van een baby.. Label3: gefeliciteerd!
Thee met een boodschap is een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

*Personaliseren: Hoe ga je te werk?

1. Kies de vorm doosjes met theebuiltjes in het keuzemenu.
2. Kies het aantal theebuiltjes die je wenst in 1 doosje.
3. Kies uw Thee/Kruiden in het keuzemenu (Groene thee, Rooibos of venkel) 
4. Kies uw label met tekst.
5. Kies de afwerking: Lint, Pluim, koord..
6. Geef het aantal doosjes door die je nodig hebt.
7. Reken af.
Hulp nodig? Vragen? Dan horen wij het graag: contactformulier

Wens je een volledig eigen gepersonaliseerd Thee-(Ka)doosje voor een geboorte, verjaardag, huwelijk, pensioen?
Geef hier uw wensen door.. Wat geef je door? Vorm doosje, vorm theebuiltje, keuze thee/kruiden, tekst label, hoeveelheid theebuiltjes per doosje, de kleur van afwerking (zijdepapier op bodem en kleur lint) en op welke manier ze moeten worden afgewerkt. Voor we aan de slag gaan, sturen we U een mail met de verbonden kosten.

Daar er elk jaar andere modekleuren zijn en wij geen grote voorraden lint aankopen kan de afwerking van de thee-kado(osjes) afwijken van de foto's. Hou hier rekening mee!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.