Top
Kant en klaar theebuiltjes per stuk
  • Fzoq5217
  • Img 4216
  • Img 0255
  • Img 4150
  • Img 4006
  • Img 3876
  • Img e3893
  • Img 3881
  • Img 3877
  • Img 4095
1,50
per stuk

Kant en klaar theebuiltjes - 'Thee met een boodschap'


Vermijd keuzestress ;-) en ga voor de 'kant en klaar' gepersonaliseerde theebuiltjes. De vorm van het theebuiltje kan je nog altijd zelf kiezen.. maar wat je erin steek is beperkt tot 1 thee of 2 kruiden.  

Momenteel hebben we gekozen voor een zachte 'Chinese Groene Thee' of  'Rooibos (kruid)' en een frisse 'Nana-munt'. Maak uw keuze in het keuzemenu.

Label? Hier is enkel de standaard tekst mogelijk(zie verder).

Deze unieke en originele theezakjes zijn handgemaakt en BIO-afbreekbaar (maïs). Als geschenk zijn ze leuk om te geven en te krijgen. Maar met een zelfbedachte tekst en/of verpakking en uw eigen gekozen kruiden/thee 
geven ze uw cadeau, horeca-zaak of bedrijf een geheel eigen stijl.

Geen idee voor de verpakking? Verpakt in een handig klein (ka)doosje of eigentijdse (cellofaan)verpakkingen of onze nieuwste plantaardige zakjes worden uw theezakjes een leuk geschenk om te geven en te krijgen.

Opgepast: Doosjes of verpakkingen zijn NIET inbegrepen in deze prijs!
Het eindresultaat van de theebuiltjes hangt af van uw keuze van thee of kruiden. Hoe fijner de thee/kruiden hoe beter het resultaat.. hou hier rekening mee bij uw bestelling. 

*Personaliseren: Hoe ga je te werk?

1. U kiest de vorm: Paddestoel, Panda, Luiaard, Olifant, Dino, Pinguin, Poes, EgelHart, Wolk, Ster, Kroon, T-shirt, Spook, Engel, Vogel, Kerstboom, Bloem, Dolfijn, Rompertjes of Zuigfles (€1,5 per stuk) en leg deze in uw winkelmand.

2. Maak uw keuze in het keuzemenu (Groene thee (+€0,16/stuk) OF Rooibos (+€0,10/stuk) OF Nana-munt (+€0.11/stuk).

3. Ga naar label aanmaken: Voor standaard teksten is er een GRATIS label voorzien. Zie voorwaarden: https://webwinkel.verytastea.com/label

4. Reken af, geef de juiste tekst door en de gepersonaliseerde builtjes worden voor U gemaakt, verpakt en verzonden. De resterende Thee/Kruiden worden meegestuurd.

Bij aankoop SET (= kadoosje + 3 theezakjes) 1 GRATIS label.

Meerprijs voor:
- Drukken van label met NAAM/DATUM(baby) - BOODSCHAP of (bedrijfs)LOGO op wit papier. Klik hier: (Vanaf €0,50 per 3 builtjes)
- Individuele verpakking per theebuiltje. Zie foto's.
- Gebruik van een lint
- Toevoeging van bloempjes zoals kogelamarant of rozenknop.
- Andere wensen.. (vb. ontwerp kaarten, gekleurd label)

Al onze theebuiltjes zijn handgemaakt en kunnen enkel op bestelling!

Vraag naar onze (B2B) prijzen en mogelijkheden ivm verpakkingen, grote hoeveelheden enz..  via het contactformulier. Bestel tijdig!!


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@