VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €38 voor België en (€6,-) vanaf €47 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thee / Thee uit Japan /

Kabusecha (25gr.) (Groene thee)

Kabusecha
Kabusecha (25gr.) (Groene thee)

Kabusecha - overdekte Groene Thee - Japan Kabusecha is een handgeplukte thee van een eerste oogst. De theeplant wordt 1 tot 3 weken voor de oogst 60-90% afgeschermd. De plantage wordt overdekt me...

€ 6,65
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Kabusecha - overdekte Groene Thee - Japan
Kabusecha is een handgeplukte thee van een eerste oogst. De theeplant wordt 1 tot 3 weken voor de oogst 60-90% afgeschermd. De plantage wordt overdekt met doeken die het directe zonlicht op het theeblad sterk verminderen. Het blad van de Camellia Sinensis reageert hierop met aanmaak van extra chlorofyl wat voor de mens een gezonde impact heeft op de gezondheid.
Kabusecha is een Japanse groene gestoomde thee met een Umami afdronk. Wat voor mij te definiëren valt als een licht grassige en zoete smaak.
Meer lezen?
http://www.verytastea.com/groene-thee-welke-thee-geniet-uw-voorkeur

Bereiding*: 3 gram thee kopje van 120ml gram bij 500ml (1 koffielepel = 1 à 2 gram). Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) warm op tot 70°C. Laat de thee 1 tot 2 minuten infuseren volgens eigen smaakbehoefte. 
Kabusecha kan je 2 keer opnieuw infuseren bij een kopje van 120ml. Laat hem bij een eerste infusie minder lang trekken dan bij een 2de, 3de... infusie.
*Deze bereidingswijze is relatief.. ieder heeft zijn eigen smaakbehoefte en dus zal de hoeveelheid thee, de trektijd en de watertemperatuur de smaak van uw kopje thee beïnvloeden. Het is aan U als theegebruiker om daarmee te experimenteren. Maar vooral... geniet ervan ;-) ! 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.