VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€5) voor THUISLEVERING vanaf €39 voor België EN (€6) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kruiden / Alle kruiden /

Bessen-mix (50gr)

Bessen-mix (50gr)

Bessen-Mix: onze lekkere en gezonde huisgemaakte mengeling Boost uw energie met onze huisgemaakte bessen-mix.. want wat je zelf maakt, maak je beter. Onze bessen-mix is een puur natuur mengeling ...

€ 4,85
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Bessen-Mix: onze lekkere en gezonde huisgemaakte mengeling
Boost uw energie met onze huisgemaakte bessen-mix.. want wat je zelf maakt, maak je beter.
Onze bessen-mix is een puur natuur mengeling van allerlei bessen met toevoeging van hibiscus kroonbladeren. In de winter is het een aangename en warme winterdrank die je energie geeft. In de zomer kan het gebruik worden als lekkere en verfrissende icetea. De bessen werken vooral zuiverend op de urinewegen, galblaas e.d. wat ons immuunsysteem en dus ons energie ten goede komt. Onze bessen zijn vrij van toegevoegde aroma's, kunstmatige smaakstoffen en andere additieven.
De ingrediënten van onze bessen-mix:

    - Aronia-bes: geeft energie, zorgt voor een betere weerstand, reguleert de bloeddruk en werkt zuiverend op de nieren en urinewegen.
   - Blauwe bosbes: is rijk aan vitamine B1, B2, B2 en Vit C. Daarnaast veel looistoffen, mineralen en flavonoïden. De bes staat met name bekend voor zijn werking op de bloedsomloop, spijsvertering, ogen en urinewegen.
   - Duindoornbessen zijn bijzonder rijk aan vitamine C (3 tot 60x zoveel als sinaasappels), vitamine A en palmitoleïnezuur (omega -7-vetzuur). De bes staat met name bekend als aansterkend middel en ter ondersteuning bij droge huid en slijmvliezen.
   - Jeneverbessen: hebben een heilzame werking op de blaas, nieren en gewrichten.                 
   - Vlierbessen: De Vlier is inheemse struik en bijna overal aanwezig in Europa. In de volkskunde heeft de Vlier een zeer hoog aanzien als ondersteunend middel om de koude wintermaanden goed door te komen. Zowel de bloesems als de bessen worden gebruikt. De bessen zijn rijk aan vitaminen en mineralen.
   - Zuurbes: Zorgt voor het aanmaken van meer galzuren en ondersteund de galblaas, werkt maagversterkend, bevat licht laxerende stoffen en werkt eetlustopwekkend.
   - Zwarte Bes: De bes is met name rijk aan antioxidanten en vitamine C en stimuleert hiermee het immuunsysteem. Zorgt voor een betere vochtbalans, reinigt ons lichaam en pancreas. 
   - Hibiscus wordt al heel lang gebruikt in verschillende tropische landen voor de bloeddruk en de lever. Daarnaast inzetbaar als spoelmiddel voor de blaas en urinewegen. In de westerse wereld is het vooral ook een geliefde smaakmaker in theemelanges.

Bereiding: Voor 1 liter water: Neem onderveer 2 soeplepels van de mix
Goed te combineren met Verbena - Linde - Rooibos 
Gebruik zacht water ( = restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C - laat minstens 30 minuten tot 1 nacht trekken. kan verschillende keren worden geïnfuseerd.


Heb je uw kruid hier niet gevonden? Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! 
Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.


Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.