VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€5) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€6) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thee / Thee uit China / Gunpowder (100gr.) Chinese groene thee
Gun powder
Gunpowder (100gr.) Chinese groene thee
Gunpowder - Groene Thee - China (100gr.) Gunpowder of parelthee is een Chinese Groene thee. De thee heeft zijn naam te danken aan de opgerolde grijs-groene bolletjes die velen doet...
€ 6,97
Aantal: 
Bestellen
 

Gunpowder - Groene Thee - China (100gr.)
Gunpowder of parelthee is een Chinese Groene thee. De thee heeft zijn naam te danken aan de opgerolde grijs-groene bolletjes die velen doet denken aan buskruit. Gunpowder heeft een grassige, rokerige smaak. Samen met aarmunt, oranjebloesem en veel suiker is gunpowder een van de hoofdingrediënten voor het bereiden van een typische Marokaanse muntthee. 

Bereiding*: 2 tot 3 gram thee per kopje - 4 gram per halve liter. (1 koffielepel = 2 à 2,5 gram). Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) warm op tot 90°C. Laat de Gunpowder 2 tot 3 minuten trekken.
Gunpowder kan je tot 4 maal infuseren bij een kopje van 120ml. Laat de thee bij een eerste infusie minder lang trekken dan bij een 2de, 3de... infusie. *Deze bereidingswijze is relatief.. ieder heeft zijn eigen smaakbehoefte en dus zal de hoeveelheid thee, de trektijd en de watertemperatuur de smaak van uw kopje thee beïnvloeden. Het is aan U als theegebruiker om daarmee te experimenteren. Maar vooral.. geniet ervan!

Deze thee is uiterst geschikt voor het maken van een Kombucha.

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies