VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor THUISLEVERING vanaf €40 voor België en (€6,5) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gelegenheidskaarten

Gelegenheidskaart nodig voor een 'geboorte' of 'huwelijk' of 'feestje'? Zeg het met thee!  Wens je een gepersonaliseerde (geboorte)kaart? Wens je een aankondiging voor uw v...

€ 90,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Gelegenheidskaart nodig voor een 'geboorte' of 'huwelijk' of 'feestje'? Zeg het met thee! 
Wens je een gepersonaliseerde (geboorte)kaart? Wens je een aankondiging voor uw verloving, huwelijk, zwangerschap, verhuis.. Dan ben je misschien op zoek naar een originele wenskaart? Of misschien wil je alleen maar een originele uitnodiging voor een fuif, feest of opening? Dan zijn onze gelegenheidskaarten met unieke, leuke en grappige theebuiltjes misschien wel een optie? 
Je kan het zo gek niet bedenken of wij maken er iets origineels van. Voor elke gelegenheid een gepersonaliseerd thee-wenskaart. Onze gelegenheidskaarten met boodschap worden op maat gemaakt. Het ontwerp gebeurt in overleg met de klant, daarna worden enkele voorstellen(3) uitgewerkt en voorgelegd. Bij niet tevredenheid zal een 2de ontwerp-sessie volgen. Pas na goedkeuring wordt de opdracht uitgevoerd.Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 

De kosten bij een eerste ontwerp-ronde bedragen: €90 vr 3 ontwerpen, bij een 2de ontwerp-ronde worden extra kosten aangerekend van €25/ontwerp. Ontwerp en uitvoering kan vanaf 100 kaarten. 
Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.