VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor thuislevering vanaf €35 voor België en (€6,-) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
DENNENBOOM (Ka)doosje

(Ka)doosje DENNENBOOM: Een gepersonaliseerd (relatie)geschenk. Het (ka)doosje 'Dennenboom' is een fijn en hartverwarmend handgemaakt kraftdoosje in de vorm van een Kerstboom (11,5 x 11 cm)...

€ 3,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

(Ka)doosje DENNENBOOM: Een gepersonaliseerd (relatie)geschenk.
Het (ka)doosje 'Dennenboom' is een fijn en hartverwarmend handgemaakt kraftdoosje in de vorm van een Kerstboom (11,5 x 11 cm) waarin maximaal 5 unieke kerstboom theezakjes perfect passen. 
Met een aangepaste tekst of boodschap zijn ze 'het ideaal (relatie)geschenk' om te geven of te krijgen bij eindejaar of kerst. Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 
Door deze (Ka)doosjes zelf te versieren worden ze nog persoonlijker. Daarna kunnen ze worden gebruikt als tea-box, snoepdoosje, juwelendoosje enz..
Maar ook als relatiegeschenk voor uw bedrijf/zaak worden deze met theezakje gevulde (kerstboom) doosje heel erg op prijs gesteld. 

Opgepast: De theebuiltjes en de kruiden/thee zijn NIET inbegrepen in dit kadoosje en moeten apart worden besteld.
Klik hier voor de 'kant en klaar' (ka)doosjes. 
Bij aankoop SET (= kadoosje + 3 theezakjes) 1 GRATIS label.
Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.