VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kruiden / Alle kruiden / Citroenmelisse (40gr.)
Citroenmelisse
Citroenmelisse (40gr.)
Citroenmelisse - Kruidenthee Citroenmelisse werkt kalmerend bij stress en zenuwachtigheid. Het is een slaapbevorderende thee waardoor hij voor een goede nachtrust zorgt! Hij...
€ 5,70
Aantal: 
Bestellen
 

Citroenmelisse - Kruidenthee
Citroenmelisse werkt kalmerend bij stress en zenuwachtigheid. Het is een slaapbevorderende thee waardoor hij voor een goede nachtrust zorgt! Hij stimuleert de psyche, verbetert het denkvermogen en zorgt voor een verbeterde bloeddruk. Verder is citroenmelisse perfect inzetbaar bij maag- en darmproblemen die veroorzaakt zijn door stress. Citroenmelisse is ook inzetbaar bij kinderen met ADHD.

Bereiding: Voor 1 liter water: Citroenmelisse is een smaakmaker. Neem volgens eigen smaakbehoefte en combineer eventueel met andere smaakmakers.
Goed te combineren in kleinere hoeveelheden met Linde - Passiebloem - Valeriaan - Echte kamille - Lavendel - Meidoorn.
Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt.
Gebruik zacht water ( = restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C - laat 5 à 10 minuten trekken. Wordt éénmalig geïnfuseerd.

Heb je uw kruid hier niet gevonden? Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! 
Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.


Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Sommige van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies