VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€4,5) voor thuislevering vanaf €35 voor België en (€6,-) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Doosje BLOEM

(Ka)doosje 'Bloem' 'Doosje Bloem' is een leuk en klein (Ka)doosje in de vorm van een Bloem (7 x 7 cm) waarin maximaal 5 unieke theezakjes 'Bloem' perfect passen. Met een aan...

€ 3,10
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

(Ka)doosje 'Bloem'
'Doosje Bloem' is een leuk en klein (Ka)doosje in de vorm van een Bloem (7 x 7 cm) waarin maximaal 5 unieke theezakjes 'Bloem' perfect passen. Met een aangepaste tekst/logo of boodschap zijn ze 'het ideaal geschenk' om te geven of te krijgen. Een geboorte, einde (school)jaar, moeder- of vaderdag, een verjaardag, valentijn, huwelijksverjaardag, opening, aankondiging, einde loopbaan.. ze verrassen elke ontvanger. Thee met een boodschap is tevens een gezond alternatief voor wie suikerhoudende attenties wil vermijden. 
Je kan de (Ka)doosje ook zelf versieren met parels, gedroogde bloemen, bladeren of takjes.. waardoor ze nog iets persoonlijker worden. Daarna kunnen ze worden gebruikt als tea-box, snoepdoosje, juwelendoosje enz..
Ook als relatiegeschenk voor uw bedrijf/zaak worden deze met theebuiltjes gevulde bloemendoosjes heel erg op prijs gesteld.

Opgepast: De theebuiltjes en de kruiden/thee zijn NIET inbegrepen in dit kadoosje en moeten apart worden besteld.
Klik hier voor de 'kant en klaar' (ka)doosjes of bekijk hier onze andere theebuiltjes.
Bij aankoop SET (= kadoosje + 3 theezakjes) 1 GRATIS label.

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.