VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€5) voor THUISLEVERING vanaf €39 voor België EN (€6) vanaf €45 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kruiden / Alle kruiden /

Berkenblad (50gr.)

Berkenblad
Berkenblad (50gr.)

Berkenblad - Kruidenthee Berkenblad is bitter kruid en één van de meest effectieve kruiden in het voorjaar om het lichaam te detoxen en te zuiveren. Het spreekwoord: 'Bitter in de mond maakt ...

€ 4,10
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Berkenblad - Kruidenthee
Berkenblad is bitter kruid en één van de meest effectieve kruiden in het voorjaar om het lichaam te detoxen en te zuiveren. Het spreekwoord: 'Bitter in de mond maakt het hart gezond' is niet voor niets een goed gekozen uitdrukking. Bitterstoffen zet processen in gang waarbij gal en lever stoffen aanmaken die de spijsvertering bevorderen en het lichaam zuiveren. Een gezuiverd lichaam houdt vitale organen gezond en dus ook het hart. Verder is berkenblad als urinedrijvend middel héél geschikt, hij spoelt als het ware de urinewegen en helpt nierstenen te voorkomen. Elke dag een bitterheid-je.. en je voorjaarsmoeheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Bereiding: Voor 1 liter water: 1 koffielepel 
Daar Berkenblad nogal een bittere smaak afgeeft is het beter deze in kleine hoeveellheden te consumeren in combinatie met een lekkere smaakmaker zoals de bessenmix, kamille, hibiscus of in combinatie met een thee. 
Goed te combineren in grotere hoeveelheden met de Bessenmix - Heermoes - Moerasspirea - Echte kamille - Vlierbloesem - Citroenmelisse.
Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt.
Gebruik zacht water ( = restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90°C - laat 5 à 10 minuten trekken. Indien je berkenblad kort laat infuseren kan hij meerdere malen worden gezet.


Heb je uw kruid hier niet gevonden? Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! 
Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.


Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.