VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Diversen / Bamboe-klopper voor het opkloppen van uw Matcha thee
matcha-klopper
Bamboe-klopper voor het opkloppen van uw Matcha thee
Bamboe-klopper (handgemaakt) Bamboe-klopper: is een handgemaakte klopper uit bamboe. De bamboestengels worden vanaf de bovenkant versneden tot tachtig draden. Daarna worden ze...
€ 15,95
€ 13,56
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Bamboe-klopper (handgemaakt)
Bamboe-klopper: is een handgemaakte klopper uit bamboe. De bamboestengels worden vanaf de bovenkant versneden tot tachtig draden. Daarna worden ze zodanig geweven dat er zich veertig draden binnen richten en veertig naar buiten.
De bamboe-klopper of chasen wordt gebruikt om lucht in de Matcha te kloppen. De bovenkant moet tot één mooi schuimend geheel worden geklopt. Hierbij is het de bedoeling de Matcha drank, klontervrij en lekker luchtig aan te bieden. 

Deze bamboe-klopper is handgemaakt, we noemen hem ook een Matcha chasen of bamboegarde. Een chasen is samen met het bamboeschepje (Chashaku) en een handgemaakte keramische drinkkom (Chawan) het belangrijkste voorwerp binnen een boeddhistische theeceremonie. 
Wie het opkloppen van matcha in de pols wil krijgen moet veel oefenen.
Dit kan je met behulp van filmpjes op You-tube. Bekijk hier alvast ééntje: https://youtu.be/lUfnS4IFS0k Veel succes!
Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies