VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Theekannen / Glazen Theekannetje (0,29 Liter)(Laatste Stuk)
glazen theekannetje met filter
Glazen Theekannetje (0,29 Liter)(Laatste Stuk)
Glazen theekannetje met ingebouwde glazen filter, ideaal voor het tegenhouden van losse theebladeren en kruiden.
€ 19,00
€ 13,30
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Glazen theekannetje. OPGEPAST: Laatste stuk!
Glazen theekannetje, met een ingebouwd glazen filtertje net voor de giettuit. Ideaal voor het tegenhouden van losse theebladeren en grove kruiden. Zo kan bij het uitschenken van de infusie de theebladeren en kruiden in de theepot blijven en kunnen ze eventueel nog een tweede keer worden geïnfuseerd. Onder stromend water worden de restanten heel gemakkelijk weggespoeld.
Een perfect kannetje voor al wie wil genieten van het opengaan van de theeblaadjes tijdens de infusie. Aan de verkleuring van het water zie je de voor U perfect geïnfuseerde thee.
Dit glazen theekannetje is goed voor het zetten van +/-2 kopjes thee. Met onze Westerse mentaliteit zijn we niet gewoon om kleine theekannetjes te gebruiken. Toch heeft dit kannetje de ideale inhoud zodat de thee niet kan blijven staan in het water. Theeblaadjes die te lang in heet water blijven staan zijn dikwijls de oorzaak van bittere thee. 

Inhoud: 0,29 Liter goed voor 2 kopjes en van +/- 0,15 liter per kopje. Vraag hier naar onze B2B-prijzen!
Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies