VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Diversen / De natuurlijke Theefilter
Natuurlijke theefilter Natuurlijke theefilter Theefilter Natuurlijke theefilter
Natuurlijke theefilter Natuurlijke theefilter Theefilter Natuurlijke theefilter
De natuurlijke Theefilter
De natuurlijke Theefilter van de   FICUS RELIGIOSA Vind jij het soms ook niet leuk om restjes van losse theeblaadjes/kruiden in je thee-kop te zien rondzwemmen?? Dan hebben...
€ 6,18
€ 5,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De natuurlijke Theefilter van de FICUS RELIGIOSA


Vind jij het soms ook niet leuk om restjes van losse theeblaadjes/kruiden in je thee-kop te zien rondzwemmen?? Dan hebben wij voor U een duurzame, eenvoudige en mooi ogende oplossing. Een natuurlijke theefilter van het blad van de Ficus Religiosa. Het bladpulp is verwijdert waardoor er ragfijne openingen overblijven. Leg deze filter op je theekop.. giet je infusie van thee of kruiden over de theefilterblad en alle kleine overblijfselen van je kruiden/theebladeren worden tegengehouden. 
De natuurlijke filters hebben verschillende afmetingen gaande van 10 tot 14cm. Maak je keuze in het keuzemenu: Klein voor een theekop van 8cm OF groot voor een Matcha theekop van 12cm.
OPGEPAST: Deze theefilter is een natuurproduct en moet met de grootste voorzichtigheid worden behandelt! Je kan de thee-filter best afspoelen onder een zachte waterstraal en op een handdoek laten uitlekken. Niet wrijven, afdeppen, waaien of plooien want dan breekt het blad!
NIET GESCHIKT om een grote hoeveelheid theebladeren tegen te houden!


Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies