Top
Kinkeliba (25gr.)
  • Kinkeliba (25gr.)
5,20

Kinkeliba - Afrika in je theekop!


Kinkeliba gelijkt op een groot laurierblad. De smaak daarentegen is licht en zoet en superlekker. In West-Afrika wordt Kinkeliba gratis verdeeld onder de bevolking omwille van zijn medicinale kracht. Hij beschermt de Afrikaanse bevolking tegen malaria en darmwormen. Kinkeliba drinken is een beetje reizen.. een beetje wegdromen.. een beetje Afrika in je theekop!


Kinkeliba werkt voor ons vooral ontstekingsremmend en antibacterieel bij darmproblemen.  Kinkeliba zorgt een betere samentrekking van de darmspieren en houden onze darmen gezond. Gezonde darmen = gezond lichaam. Diarree of constipatie?? Kinkeliba regelt de darmflora. Verder stimuleert Kinkeliba de lever, gal en de spijsvertering en zorgt hiermee voor een gezonde eetlust! Ga je op reis naar Afrika? Neem je natuurlijke voorzorgen en gebruik deze infusie 2 maal per dag gedurende ongeveer 3 maand voor vertrek. Geniet ervan!


Onze Kinkeliba is afkomstig uit een Bio-Teelt.


Bereiding: Voor 1/2 liter water 5gr: Kinkeliba is een smaakmaker. Neem volgens eigen smaakbehoefte en combineer eventueel met andere smaakmakers.


Kinkeliba is goed te combineren in kleinere hoeveelheden met munt - lavendel - hibiscus - kamille - citroen en limoen. Door het toevoegen van gedroogde Gember zal de werking van uw kruiden worden versterkt. 


Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) en warm op tot 90° C, 20 minuten pruttelen. Meerdere keren te infuseren (2 maal).


Hebt u uw kruid hier niet gevonden? Vraag er naar via dit contacformulier. Vraag naar onze B2B-prijzen!


Kruiden moeten een minimale hoeveelheid aan inhoudsstoffen bevatten wil je deze inzetten bij het behandelen van vervelende kwaaltjes. Veel van onze kruiden zijn hierop getest en voldoen aan de normen voorgeschreven door de Europese Farmacopee. Echter.. kruiden kunnen in geen geval uw medicijnen vervangen. Bij ziekte of lichamelijke klachten consulteert u best een erkend therapeut of arts.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code