Top
Kabusecha (25gr.) (Groene thee)
  • Kabusecha (25gr.) (Groene thee)
6,65

Kabusecha - overdekte Groene Thee - Japan


Kabusecha is een handgeplukte thee van een eerste oogst. De theeplant wordt 1 tot 3 weken voor de oogst 60-90% afgeschermd. De plantage wordt overdekt met doeken die het directe zonlicht op het theeblad sterk verminderen. Het blad van de Camillia Sinensis reageert hierop met aanmaak van extra chlorofyl wat voor de mens een gezonde impact heeft op de gezondheid.

Kabusecha is een Japanse groene gestoomde thee met een lichte en zoete afdronk.

Meer lezen?
http://www.verytastea.com/groene-thee-welke-thee-geniet-uw-voorkeur

Bereiding*: 3 gram thee kopje van 120ml gram bij 500ml (1 koffielepel = 1 à 2 gram). Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) warm op tot 70°C. Laat de thee 1 tot 2 minuten infuseren volgens eigen smaakbehoefte. 


Kabusecha kan je 2 keer opnieuw infuseren bij een kopje van 120ml. Laat hem bij een eerste infusie minder lang trekken dan bij een 2de, 3de... infusie.


*Deze bereidingswijze is relatief.. ieder heeft zijn eigen smaakbehoefte en dus zal de hoeveelheid thee, de trektijd en de watertemperatuur de smaak van uw kopje thee beïnvloeden. Het is aan U als theegebruiker om daarmee te experimenteren. Maar vooral... vergeet niet om ervan te genieten ;-) !

Vraag hier naar onze B2B-prijzen!Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over