VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€5) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€6) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thee / Thee uit China / Jasmijnthee (50gr.) (Groene thee)
Jasmijnthee
Jasmijnthee (50gr.) (Groene thee)
Jasmijnthee - Groene Thee - China Deze Jasmijnthee is een mix van groene Chinese thee en Jasmijnbloesems. Het productieproces van Jasmijnthee is héél arbeidsintensief....
€ 9,45
Aantal: 
Bestellen
 
Jasmijnthee - Groene Thee - China

Deze Jasmijnthee is een mix van groene Chinese thee en Jasmijnbloesems. Het productieproces van Jasmijnthee is héél arbeidsintensief. Tijdens het droogproces worden verse Jasmijnbloesems op de groene theebladeren gelegd. Dit gebeurd in verschillende lagen waardoor de theebladeren de smaak en geur van de Jasmijnbloesems opneemt. De kwaliteit van de Jasmijnbloesems en het aantal keren dat de bloesems worden ververst tijdens het productieproces (zes tot tien keer) bepalen de uiteindelijke smaak, geur en kwaliteit. De geur moet vol en rond zijn, de smaak delicaat en subtiel. Bij deze Jasmijnthee zijn geen extra smaakstoffen noch Etherische olie van Jasmijn toegevoegd.

Bereiding*: 2 gram thee per kopje van 120ml of 5 gram bij 500ml (1 koffielepel = 1 à 2 gram).
Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) warm op tot 70°C. Laat de thee 1 à 3 minuten trekken volgens eigen smaakbehoefte. De jasmijnthee kan je +/- 2 maal infuseren bij een kopje van 120ml. Laat hem bij een eerste infusie minder lang trekken dan bij een 2de infusie.
*Deze bereidingswijze is relatief.. ieder heeft zijn eigen smaakbehoefte en dus zal de hoeveelheid thee, de trektijd en de watertemperatuur de smaak van uw kopje thee beïnvloeden. Het is aan U als theegebruiker om daarmee te experimenteren. Maar bovenal.. geniet ervan ;-) ! 

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies