VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€5) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€6) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thee / Thee uit China / Hunan Green (50gr.) (Groene thee)
Hunan Green Hunan Green Hunan Green Hunan Green
Hunan Green Hunan Green Hunan Green Hunan Green
Hunan Green (50gr.) (Groene thee)
Hunan Green - gewokte Groene Thee - China Hunan Green Tea is een thee afkomstig uit het gebied Hunan. De  laag glooiende bergen, het Dongting-meer en...
€ 7,68
Aantal: 
Bestellen
 

Hunan Green - gewokte Groene Thee - China
Hunan Green Tea is een thee afkomstig uit het gebied Hunan. De laag glooiende bergen, het Dongting-meer en het de Xiangjiang-rivier hullen het gebied in een laaghangende mist. Door de bijzondere weersomstandigheden bezit de Hunan Green tea een uitzonderlijke umami-smaak. Voor sommigen staat umami gelijk aan grassig. De Hunan Green tea is een must voor elke beginnende theedrinker die op zoek is naar een aangename beleving. Kortom.. deze thee mag niet ontbreken in je theeassortiment ;-).
Veel van de Hunan Green tea's worden in particuliere tuinen geteeld en met de hand geplukt. Bij deze thee worden enkel de kleinste theeblaadjes gebruikt, meestal nog in knop, waardoor hij uitzonderlijk zacht en zoet smaakt. 

Bereiding* : 1 tot 2 gram thee per kopje van 120ml of 4 gram bij 500ml (1 koffielepel = 1 à 2 gram).
Gebruik zacht water (= restwaarde minder dan 50mg/L water) warm op tot 80°C.
 Laat de Hunan Green 1 tot 2 minuten trekken, volgens eigen smaakbehoefte.
Hunan Green tea kan je 3 à 4 keer opnieuw infuseren bij een kopje van 120ml. Laat de thee bij een eerste infusie minder lang trekken dan een 2de, 3de... infusie.
*Deze bereidingswijze is relatief.. ieder heeft een eigen smaakbehoefte en dus zal de hoeveelheid thee, de trektijd en de watertemperatuur de smaak van uw kopje thee beïnvloeden. Het is aan U als theegebruiker om daarmee te experimenteren. Maar vooral.. geniet ervan ;-).

Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier! Ook B2B verkoop voldaan aan de accijnsverplichting voor Belgische klanten.

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies