VeryTastea voor al uw thee en kruiden puur natuur. Lage verzendkost (€6) voor THUISLEVERING vanaf €45 voor België EN (€7) vanaf €50 voor Nederland.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Theekannen / Tea-maker EVA SOLO (Zwart 1L.)
Theekan Eva Solo
Tea-maker EVA SOLO (Zwart 1L.)
Toch nog 2 gevonden voor de snelle beslisers! (2x van 1liter waarvan 1 toonzaalmodel = -€5)  Tea-maker - Eva Solo (Zwart 1 Liter). (bijna)  UITVERKOCHT!!!...
€ 69,90
€ 55,92
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Toch nog 2 gevonden voor de snelle beslisers! (2x van 1liter waarvan 1 toonzaalmodel = -€5) Tea-maker - Eva Solo (Zwart 1 Liter). (bijna) UITVERKOCHT!!!
De Tea-maker van Eva Solo, zwarte hoes 1 liter is de ideale Theekan met een modern design. Geschikt voor het maken van grote hoeveelheden thee of kruideninfusies. De thee en kruiden bij de Tea-maker Eva Solo kunnen zichtbaar of onzichtbaar trekken.
Bij het zichtbaar trekken van de losse thee of kruiden doet de koker dienst als zeef en blijven de theeblaadjes/kruiden in de pot tijdens het gieten.
Bij het onzichtbaar trekken kan men de thee en kruiden in de koker brengen en laten trekken.
Wanneer deze genoeg is geïnfuseerd kan men het infuseren stoppen. Door middel van ingewerkt systeem kan met de thee en kruiden afsluiten van het water.  Op deze manier blijft de smaak zoals jij deze graag drinkt. Eventueel kan er een tweede keer worden geïnfuseerd.
De zwarte hoes (neopreen) is wasbaar. 

Inhoud: 1 liter goed voor +/- 6  kopjes thee van 0,15 liter per kopje.
Vragen? Dan horen wij het graag: Contactformulier!

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies